• +38 067 420 19 81
  • icsanaas@ukr.net
  • Україна, Одеська обл. cмт. Хлібодарське
Конференції
Участь у конференції “Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво”

Участь у конференції “Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво”

19 жовтня наукові співробітники Інституту Тетяна Марченко, Світлана Петренко, Олександр Очкала, Олеся Дробіт та Петро Добровольський взяли  участь у Міжнародній науково-практичній конференції "Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво", яка проходила в режимі онлайн  у Миколаївському національному аграрному університеті.  

Захід відбувся за підтримки Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства Національної академії аграрних наук України (м. Одеса, Україна), Полтавського державного аграрного університету (м. Полтава, Україна), Науково-дослідного інституту польових культур «Selectia» (м. Бельц, Республіка Молдова),  Латвійського університету природничих наук і технологій (м. Рига, Латвія), Інституту прикладної біотехнології (м. Київ, Україна), Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ, Україна), Вінницького національного аграрного університету (м. Вінниця, Україна), Подільського державного університету (м. Камянець-Подільський, Україна), Резекненської академії технологій (м. Резекне, Латвія), Херсонського державного аграрно-економічного університету (м. Кропивницький, Україна),  Одеського державного аграрного університету (м. Одеса, Україна) та Сумського національного аграрного університету (м. Суми, Україна). 

Завідувачка відділу селекції с.-г. культур Тетяна Марченко виступила з доповіддю "Створення нових високотехнологічних сортів та гібридів нішевих культур в Інституті кліматично орієнтованого сільського господарства НААН'', а старший науковий співробітник лабораторії інтродукції та селекції малопоширених плодових, декоративних та ароматичних рослин Світлана Петренко представила доповідь "Морфо-біологічні та технологічні характеристики різних сортів мигдалю  з метою отримання олійно-жирової продукції"